Nyheter

 • Barnehageplass til alle er ingen selvfølge

  Gode barnehager er viktige for barn, for voksne og for samfunnet vårt. I Norge har vi et unikt mangfold av barnehager – kommunale og private, store og små, med ulik form og innhold. Vi i Blåveisen barnehage er stolte over å være en del av dette mangfoldet. Vi er takknemlige for den tilliten som foreldre viser oss hver dag. Og vi heier på alle gode barnehager som får lov til å gjøre en forskjell – i dag og i morgen.

  19.02.2021 11.03
 • Tid for å søke plass i Blåveisen Barnehage

  Frist for søknad til hovedopptaket er 1.mars 2021. Vi har fortsatt noen ledige plasser for de litt større barna fra 1.8.2021- Ta kontakt så kan vi avtale tid for å ta imot dere slik at dere kan se på barnehagen vår. Ellers står alt dere har behov for å vite her på hjemmesiden vår. Velkommen som søker.

  04.02.2021 11.59
 • Informasjon om koronatiltak i Blåveisen barnehage

  Barnehagen vår,og alle andre barnehager er i en helt spesiell situasjon om dagen. Dette skaper annerledes dager for alle som er en del av barnehagen vår. Under arkfanene helse og kosthold vil du finne informasjonen som blir formidlet dere foreldre i koronapandemien.

  13.08.2020 13.03
 • La barna sove i barnehagen- interessant artikkel om barn og søvn på dagtid.

  Stadig flere småbarneforeldre nekter barna formiddagslur i barnehagen. De er redd det går ut over nattesøvnen. Men her bør de tenke seg om en gang til, for mye tyder på at småbarn bør få sove på dagtid hvis de kjenner behov for det.

  28.03.2017 10.45
 • Se flere aktuelle saker i arkivet...