• Barnehageplass til alle er ingen selvfølge

Gode barnehager er viktige for barn, for voksne og for samfunnet vårt. I Norge har vi et unikt mangfold av barnehager – kommunale og private, store og små, med ulik form og innhold.
    Vi i Blåveisen barnehage er stolte over å være en del av dette mangfoldet. Vi er takknemlige for den tilliten som foreldre viser oss hver dag.
    Og vi heier på alle gode barnehager som får lov til å gjøre en forskjell – i dag og i morgen.

• Tid for å søke plass i Blåveisen Barnehage

Frist for søknad til hovedopptaket er 1.mars 2021. Vi har fortsatt noen ledige plasser for de litt større barna fra 1.8.2021- Ta kontakt så kan vi avtale tid for å ta imot dere slik at dere kan se på barnehagen vår.
    Ellers står alt dere har behov for å vite her på hjemmesiden vår.

Velkommen som søker.

• Informasjon om koronatiltak i Blåveisen barnehage

Barnehagen vår,og alle andre barnehager er i en helt spesiell situasjon om dagen. Dette skaper annerledes dager for alle som er en del av barnehagen vår. Under arkfanene helse og kosthold vil du finne informasjonen som blir formidlet dere foreldre i koronapandemien.

• La barna sove i barnehagen- interessant artikkel om barn og søvn på dagtid.

Stadig flere småbarneforeldre nekter barna formiddagslur i barnehagen. De er redd det går ut over nattesøvnen. Men her bør de tenke seg om en gang til, for mye tyder på at småbarn bør få sove på dagtid hvis de kjenner behov for det.

• Er du bekymret for et barn og ønsker å melde fra til barnevernet ?

Når bør du melde fra?

Hvis du er bekymret for om et barn får god nok omsorg, bør du melde fra til barnevernet. Din bekymringsmelding kan være viktig for barnet eller ungdommen det gjelder.

Du trenger ikke være sikker på at noe er galt før du melder fra. Har du en magefølelse på at barn ikke har det bra, bør du kontakte barnevernet.

Det er barnevernets jobb å vurdere hvordan meldingen skal følges opp. Din oppgave er å sørge for at barnevernet får vite om barn og unge som har det vanskelig.

• Ny nettside om mobbing.

Informasjon til barn, unge og foreldre om mobbing og rettigheter