• Tid for å søke plass i Blåveisen Barnehage

Da nærmer det seg nok engang tid for å søke barnehageplass hos oss. Du finner alt om priser og hvordan du søker i arkfanen "Slik søker du plass hos oss" Frist for søknad til hovedopptaket er 1.mars 2020, men er det ledige plasser vil disse tildeles søkere etterhvert.
    Velkommen som søker.

• Barnehagens årsplan

Årsplanen for 2019-2020 finner du under arkfanen "Vår pedagogikk"

• LUSEBEHANDLING

Med jevne mellomrom får barnas hode besøk av lus,vi ber dere derfor igjen om å innarbeide en god rutine hjemme i forhold til å bruke lusekam.
    Jeg har lagt ved noen nyttige linker som jeg ber dere om å lese. Lusekam er enkelt å få kjøpt på apoteket.

• Stas da hockeygutta åpnet skøytebanen vår.

Ungene i Blåveisen barnehage syntes det var stor stas da hockeygutta var med på åpningen av skøytebanen vår.

• La barna sove i barnehagen- interessant artikkel om barn og søvn på dagtid.

Stadig flere småbarneforeldre nekter barna formiddagslur i barnehagen. De er redd det går ut over nattesøvnen. Men her bør de tenke seg om en gang til, for mye tyder på at småbarn bør få sove på dagtid hvis de kjenner behov for det.

• Er du bekymret for et barn og ønsker å melde fra til barnevernet ?

Når bør du melde fra?

Hvis du er bekymret for om et barn får god nok omsorg, bør du melde fra til barnevernet. Din bekymringsmelding kan være viktig for barnet eller ungdommen det gjelder.

Du trenger ikke være sikker på at noe er galt før du melder fra. Har du en magefølelse på at barn ikke har det bra, bør du kontakte barnevernet.

Det er barnevernets jobb å vurdere hvordan meldingen skal følges opp. Din oppgave er å sørge for at barnevernet får vite om barn og unge som har det vanskelig.

• Ny nettside om mobbing.

Informasjon til barn, unge og foreldre om mobbing og rettigheter